steson goes Florida !

vanaf de Norwegian Sky

Hallo allemaal !!

Pik nog net een internetverbinding op vanaf Miami Beach, dus nog even een berichtje voordat we de zee op gaan.....

Het inchecken op de Norwegian Sky ging niet echt volgens onze verwachtingen !! De man bij de incheck-balie zei dat wij een andere kamer hadden gekregen, maar wist niet waarom. Toen ik vroeg of deze kamer ook aan de achterkant is, zei hij dat dit niet zo was en dat deze kamer aan de zijkant is. We namen er geen genoegen mee en vroegen iemand anders erbij. Er kwam een man bij ons die uitlegde dat er onderhoud nodig was aan onze kamer en nog meer kamers en dat ze er niets aan konden doen. De kamer die we nu kregen was qua niveau hetzelfde. Leuk, maar daar kochten we niets voor, moeten we toch eerst ook de kamer zien..... Hij kwam ook niet eens met een tegemoetkoming ofzo, dus vroegen we de baas er maar bij.

Uiteindelijk kwam er een vrouw en die legde uit dat de kamer echt niet beschikbaar was, dat er meer kamers onderhoud nodig hadden en dat dit alles was wat ze voor ons konden doen. Maar zij gaf aan dat wij wel een diner kregen in een a-la-carte restaurant als goedmakertje. Ja, wat moet je dan...... Mee op de cruise of voet bij stuk houden ? Wij hebben dit diner dus maar geaccepteerd (normaal gesproken is een a-la-carte diner aan boord best prijzig en niet inclusief), dus besloten we maar om dan het duurste restaurant op te zoeken met de beste steak !! Ha ha.

Aan boord zou je Stephen en Sonja niet zijn of je gaat toch even naar de geboekte kamer kijken aan de achterzijde..... Het was in ieder geval op hetzelfde deck, dus wij naar achteren en ze waren er inderdaad hard bezig met alle kamers daar !! Bleek iets te zijn gebeurd met de sprinkler en alle kamers kregen zowiezo nieuwe vloerbedekking. We hebben in 'onze' kamer gekeken en..... jeetje ! Wat zag die er fantastisch uit !! Echt wel anders dan de kamer die we nu hebben hoor.....

We hebben toen gesproken met het hoofd van de housekeeping en gevraagd of we niet alsnog de kamer konden krijgen als deze klaar was. De onderhoudsmannen gaven aan dat dit wel ging lukken en hij heeft onze gegevens opgeschreven en nu wachten we dus af....... Anders gaan we echt geld terugvragen, want deze kamer waar we nu zitten is echt wel stukken minder..... En we hadden ons ook verheugd op een kamer aan de achterkant, dus we zitten nu te duimdraaien !!!!!

Reacties

Reacties

Paul

Geweldige foto's, laat staan als je er bent geweest.
Pas goed op overgewicht (bagage boedel ik) met al dat zand van de vele stranden.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Hamba