steson goes Florida !

Universal Island of Adventure

Vanochtend zijn we eerst naar het kantoor gereden van Homebeds. Daar hebben we $ 100 cash ontvangen voor de key lock-box affaire en ons geduld ! We hebben meteen een aantal toegangskaarten gekocht voor de parken. We hebben nu 3 dagen Universal, daar kunnen we dan naar Island of Adventure en Studios en nog een dag terugkomen. Ook hebben we kaarten voor Seaworld. De rest van de parken is aan ons niet zo besteed. Geen waterparken en ook Disney slaan we over...

We besloten eigenlijk om maar meteen door te rijden naar Universal. We zijn naar Island of Adventure gegaan en het verbaasde ons dat het heel erg rustig was. Dus voor diegene die nog naar Orlando willen voor de parken: ga in mei !! We zijn tegen de klok in gaan lopen en kwamen eerst door Suess Landing. Allemaal zuurstokkleurtjes en eigenlijk voor de kleintjes. Dus we liepen er maar snel doorheen ! We kwamen in The Lost Continent en daar zijn we meteen de eerste attractie ingegaan: Poseidon's Fury. Eigenlijk was het een acteershow met leuke effecten met water en vuur. We liepen ook door een watertunnel waar het water met zo'n kracht omhoog werd gespoten dat het over ons heen spoot als een soort tunnel. Heel gaaf gedaan !

Daarna zijn we doorgelopen naar The Wizarding World of Harry Potter. Indrukwekkend !! Ze hebben Zweinstein helemaal nagebouwd en we liepen door Wegisweg. De eerste de beste rollercoaster zijn we ingegaan, Dragon Challenge, en daar kwam ik al misselijk uit. Geweldig ! Maar we vonden een soort kinderdoorgang en stonden we weer vooraan in de rij, dus hup: nog een keer..... Oké,daarna moest ik echt even zitten voordat we naar Zweinstein gingen. Dat is geen rollercoaster, maar je gaat in een boekenkast zitten en dan vlieg je door het kasteel en om het kasteel heen middels een film. Hmmmm, ook daar werd ik misselijk van. Wordt ik misschien te oud ?? Maar het was zeker de moeite waard, wat gaaf zeg ! En trouwens,dit was de langste wachtrij: 3 kwartier...... Super !

Door naar Jurassic Park, maar daar zijn we alleen in de Discovery Center geweest. We wilden in de Pteranodon Flyers, maar daar werden we geweigerd omdat we geen kinderen bij ons hadden.... Nou ja !!! Dus maar weer verder naar Toon Lagoon. We hebben even staan kijken bij de Dudley Do-Right's Ripsaw Falls, een rit in een boomstam door water, maar we hadden het idee dat je daar wel heel erg nat van werd. Nou, dat bleek ook wel toen we bij de uitgang gingen kijken.... De mensen kwamen echt helemaal doorweekt naar buiten !! Niet dus.

Steve is toen in Marvel Super Hero Island alleen in de Doctor Doom's Fearfall gegaan, dat is er eentje die recht omhoog wordt geschoten zodat je maag in je kuiten zit en daarna in je keel. Niet voor mij dus !! We zijn daarna in een rollercoaster gegaan, genaamd Spider-Man. Daar moest je een 3D-bril op en we gingen in een karretje zitten. Die was wel heel leuk en daar werd ik zowaar niet misselijk van ! Deze was met een 3D tekenfilm gecombineerd met echt vuur en water. In hetzelfde thema-gedeelte gingen we naar The Incredible Hulk Coaster. Daar kwamen we per ongeluk op de eerste rij en dat was goed voor mij !! Nu zag ik tenminste hoe de baan liep, dus werd eens niet misselijk. Bij deze coaster werden we afgeschoten en gingen we meteen in een wokkeldraai, wow !!

Toen waren we alweer rond.... Dus zijn we teruggegaan naar Zweinstein en zijn daar weer de vliegende boekenkast ingegaan en de Dragon's Challenge (2x !). Daarna was het eigenlijk wel klaar met mij. Maar we hadden nog 1 show niet gezien: Sindbad. Dus wij daarheen en heerlijk onderuit gezeten op de bovenste rij om naar wat gestunt te kijken, wel leuk.

Nu zijn we weer in de villa. Ik zal eens kijken of ik daar met daglicht eens wat foto's van kan nemen.... We hebben een mooi zwembad erbij, maar daar zijn we nog niet eens aan toe gekomen !! Morgen gaan we naar Seaworld. Er is een nieuwe show met Shumi de Orka en we krijgen een tweede dag toegang gratis. Maar dat moeten we bekijken of we dat gaan doen, want we willen ook een dag even relaxen en mogelijk nog naar Silver Springs en Arlington. Ach, we gaan het zien !!

Reacties

Reacties

Marieke

Shamu Son, shamu. En je weet waar hij tot in staat is..... Have fun in the splash zone.....

Han en Jeanette

100 dollar! het werkt dus nog steeds hahah

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Hamba